kuidas üllatunult käituda


Vastus 1:

Haha ... see on tegelikult juhtunud minuga üks kord. See oli sõbra sidumine kellegagi ja ta ei rääkinud mulle, vaid ta rääkis mu kahele väga lähedasele sõbrale, kes rääkisid mulle kogu loo. Nii et ühel päeval kohtusime me kõik neljakesi ja sõber ütles, et ma pole teile midagi öelnud, aga mis seal salata, ja lubage mul lihtsalt teile öelda - ja ta rääkis mulle selle vahejuhtumi suure entusiasmiga, millega ma olin - MIDA!! MIDA!! PÄRISELT !! Ma ei suuda seda uskuda! hahaha ... nii et jah, nii ma seda tõmbasin ja see töötas! Ja kuidas on kahe teise sõbraga, kes juba teadsid, mida ta mulle ütles? Nad vaatasid episoodi veel üks kord vaikselt- väga koostöös: P: D


Vastus 2:

Noh, ma oskan loetleda mõned näpunäited, mis võiksid aidata teil üllatunud käitumise kaudu purjetada

  • Ärge kunagi kasutage terveid lauseid kohe, see paneb teist uskuma, et te ei suuda öelda sõnu, sest olete šokeeritud.
  • Kasutage sõnu nagu - Mis (sõna täielikult rõhutades) Tõsiselt (silmad lahti)
  • Püüa mitte üle pingutada, nii on palju parem vaikne olla ja siis öelda jama.
  • Rääkige pausidega, see jätab mulje, et te mõtlete sellele ja proovite teavet seedida.
  • Olge ettevaatlik sellega, mida te sellest räägite / arutate, sest on tõenäoline, et saate lõpuks rääkida sellest, mida teile räägitakse. Edu