Kuidas ma eristan tundlikkuse ja valu erinevust?


Vastus 1:

kui olete millegi suhtes tundlik, ei saa te sellega liiga kaua hakkama.

Näiteks olen tundlik aastaaegade muutumise suhtes ja olen ülitundlik selle kohta, kui kuum on vahel, kuna mul on nahk ja silmad punased. Ma ei saa sellega liiga kaua hakkama. Olen isegi tundlik ja allergiline parfüümide või mis tahes toodete lõhnade suhtes, näiteks kreem. alati, kui hakkan oma kreeme lõhnama, võin lõhna lõhna tunda, kuid ma pean kohe pärast lõhna lõhna viivitamatult köhima. kuna ma olen selle suhtes allergiline ja tundlik, ei saa ma seda haiseda ja ma ei peaks seda lõhnama, kuna ma pole selle suhtes allergiline ja tundlik, nagu ma juba varem ütlesin, kuid olen sellegipoolest väga uudishimulik millegi lõhna järele.

valu on… valus. see teeb sulle haiget. see teeb kurvaks. see paneb nutma.

Alati, kui näen kedagi ja kedagi ratastoolis, mäletan ma oma aegu, kui olin natuke aega ratastoolis ja see teeb mulle lihtsalt palju haiget, kuna ma tean, kuidas see tundub, saan sellest palju aru. Olen operatsiooni teinud ja mullu tuli paar nädalat minna ratastoolis. nüüd saan jälle kõndida ilma millegita! ~

Loodan, et see paneb sind mõistma.