gta 5 võrgus, kuidas meeskonda teha


Vastus 1:

"Veteran" GTA 5 Online mängijana arvan, et olen võimeline ütlema, et meeskonnad on üle hinnatud.

Näete, meeskonnad on teoreetiliselt head. Rühm mängijaid, kellel on ühine eesmärk tõusta üles GTA 5 toiduahelasse, jagada eepilisi hetki ja vendlust koos.

Kuid praktikas mõistate, et meeskonnad pole nii toredad, sest GTA 5 pole mäng, mis võib panna inimesi järgima selliseid väärtusi nagu vennaskond, nagu muud mängud sageli teevad. GTA 5-l on teistsugune kultuur, teistsugune mängijaskond, et sellised asjad juhtuksid, kuigi me kõik teame, et Rockstar üritab meeskondi toimima panna.

Kogu oma aja GTA 5 mängimise ajal pole ma veel näinud meeskonna tööd. Ja ma ei räägi päriselu sõprade rühmadest, kes saavad kokku mängimiseks, vaid meeskondadest, kes on teistes mängudes ja mida me naudime, neist, kellega kohtume täielikult veebis ja kellega koheselt ühendust võtame, nii et kui me jõuame rääkides mängust, mida me mängime, saame rääkida sellest ühest rühmast, kellega me alati mängime. Olen kindel, et kui olete üsna sagedane võrgumängija, saate sellega suhelda.

Ja see viib mind oma mõtteni. Ärge värvake meeskonda. Kui te seda teete, jõuate lõpuks hulga inimesteni, keda te ei tunne, kes ei hooli meeskonna tegemistest ja tunnustavad teisi liikmeid isegi siis, kui neid vaja on. Kui soovite minu nõuandeid, leidke kas keegi või rühm inimesi, kellega mängu sees või päriselus mängida, või tehke seda, mida ma teen, ja minge 98% ise. Iseolemine on kõige raskem tee, mida valida sai, kuid see õpetab pikas perspektiivis tõesti palju või vähemalt nii ma seda näen.


Vastus 2:

Oh ma näen

Nii et sa tahad olla gangsta? Kas soovite röövida panku mõne kodukandiga?

Sul peab olema raha ja võimu.

Seejärel minge lihtsalt sellele veebisaidile ja saatke päring

Värbamine

Mäletan, kui mina ja mu sõbrad peksime fuajees inimesi peksma. Ahh kui hea aeg meil oli.